23

de lavinia83 in Alaptare, Formule de lapte, Alimentatie bebelus despre 18 mai 2019 deschis - denunta

Diversificare

Buna am un baietel de 6 luni, as dori sa stiu la 6 luni,cate mese solide ai cate de lapte praf ar trebui sa aiba bebelusul meu? San ii dau dimineata ff devreme si seara ff tarziu,in rest papa si la si lapte praf laptele matern e f putin si nu se satura Mesele noastre zilnice sunt cam asa: dim ff devreme cand abia se trezeste san( apoi adoarme iar repede) 9 30 10 lapte praf cu 2 lingurite de faina orez ,biscuiti granulati sau gris 13 13 30 pireu de legume cu omogenizat de carne 16 16 30 lapte praf sau pireu de fructe 19 30 lapte praf cu gris sau faina de orez 22 30 lapte praf simplu Este ok,asa??

Raspunsuri (4):

Raspunsuri: 4 • Score 0 • Vizualizari: 472
Rasfoieste dupa
  • 5012

    by andaghe about 19 mai 2019

    Diversificarea inseamna de fapt obisnuirea cu alimente solide, dar nu neaparat diversificate in sensul de diferite ca la noi ei nu mananca cine stie cate feluri si abia spre cativa anisori incep sa manance cam ca adultii Supe de legume, piureuri de legume, fructe din ce in ce mai mari, iaurt, biscuiti, paine, carne, galbenus fiert Toate introduse treptat Ideea e ca pana la un an sa se invete sa mestece bucati, nu sa manance de toate cate exista DPoti alterna felurile legumelor si fructelor, altceva nu prea ai ce sa faci

    • Scor: 0
  • 23

    by lavinia83 about 19 mai 2019

    Sa va mai spun ca nu gasesti macar un pediatru care sa fie de acord cu un altul?? Intre ei se contrazic mereu asa ca uneori mama e mai degraba pediatru copilului pe bune Niculi3!!

    • Scor: 0
  • 23

    by lavinia83 about 19 mai 2019

    Multumesc,Andaghe intr adevar sunt cereale sub forma de faina ce se pot da copilului amestecate in laptele praf de la 4 luni!!! Aici in Italia cel putin eu i le pot da!! Vroiam un altfel de meniu orientativ caci nu mergi zi de zi la pediatru sa intrebi 7 lucruri diferite tot la cateva zile mi se pare logic nu???

    • Scor: 0
  • 13256

    by CorinaDani about 18 mai 2019

    Pediatrul nu ti a dat o schema de diversificare?Uite aici cateva idei de retete:http://www desprecopii com/info id 18736 nm Retete pentru bebelusi de 6 luni inceputul diversificarii htm

    4 comentarii
    • niculi3
      by niculi3
      18 mai 2019

      Pediatrul e cel care iti explica ce si cum si iti face o schema exacta. Nu toate informatiile de pe internet sunt corecte.
      Eu merg la pediatru de fiecare data cand am o nelamurire sau un dubiu si parca nu pot sa cred ca exista parinti care asteapta indic...  mai mult

    • niculi3
      by niculi3
      18 mai 2019

      Lapte praf cu faina? Doamne... Cine v-a invatat asa ceva?

    • andaghe
      by andaghe
      18 mai 2019

      Niculi3, cerealele de bebelusi asta contin, lapte praf si faina de orez sau alte cereale. Sunt produse avizate, cu care se hranesc bebelusii de atatia ani, ce ti se pare asa in neregula?

    • andaghe
      by andaghe
      18 mai 2019

      Uite un exemplu "HIPP Primele Cereale ale Copilului gata de preparat, ideale pentru masa de seara, in completarea alaptarii sau hranirii cu biberonul.
      Caracteristici:
      -Recomandat de la 4 luni
      -Cereale din orez si porumb fara gluten...  mai mult

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.