Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

20

de FlaV91 in Sarcina despre 16 mai deschis - denunta

Harmony test

Buna! Ați întâmpinat rezultate fals negative la testul harmony? Adică sa primiți low risk și totuși Bb sa aibă sindrom down? Eu am făcut testul dar încă am emotii și suspiciuni. Mulțumesc mult!
Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 284
Rasfoieste dupa
 • 20

  by FlaV91 about 16 mai

  Nu am cazuri in familie, am 28 de ani. Din cauza ca mi-a ieșit translucenta nucala mare și free Bhcg tot peste limita.Așa de speriata sunt, mi-e groaza efectiv pe când Ma duc la morfo de Trim II, am impresia ca de fiecare data când Ma duc o sa-mi zică ceva rău. Ne dorim copilul asta din toată inima, sunt la prima sarcina. Mulțumesc!
  • Scor: 0
  2 comentarii
  • CorinaDani
   by CorinaDani
   16 mai

   "In testarea clinica, s-a constatat ca testul Harmony a identificat mai mult de 99% dintre cazurile de sindrom Down si a avut o rata de fals-pozitiv de sub 0,1%."
   Parerea mea este ca ar trebui sa stai linistita, stresul ii face rau bebelusului. ...  mai mult

  • FlaV91
   by FlaV91
   16 mai

   17 săptămâni și 2 zile, peste doua săptămâni am următorul ecograf, apoi așteptăm morfo de Trim II. Dar efectiv sunt speriata maxim. Sper sa pot sa Ma temperez, efectiv am impresia ca sunt cumva intr-o depresie. Trăiesc cu o frica ca de fiecare data o sa î...  mai mult

 • 7498

  by CorinaDani about 16 mai

  dar care sunt motivele ingrijorarii tale ? ai cazuri de SD in familie, ai peste 35-37 de ani ?

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta