Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de DedeDea in Sanatate despre 14 mai deschis - denunta

Info

Cum se administrează suplimentul de fier dacă nu a fost prescris de medicul pediatru, dar a fost sugerat.Nu mi s-a explicat. Și prospectul nu mă ajută să mă ghidez deoarece sunt categorii la care nu știu unde să introduc copilul în funcție de câte picături să'i administrez.
Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 253
Rasfoieste dupa
 • 4

  by DedeDea about 14 mai

  Voi merge mâine la pediatru, dar vroiam să întreb și aici deoarece cunosc încă 4 mămici care au copii de aceeași vârstă și au primit indicații de diversificare (spre exemplu) complet diferite. 4 medici 4 metode. Și prefer și opinia altora despre produse mai ales pe lângă cea a doctorului ei. Suplimentul se numește Ferrum de la Hausmann. Vârsta 7luni 3 săptămâni,6.5 kg. Prospectul indică:Profilaxie:2-4 picături Carență de fier fără anemie:6-10 picături Anemie cauzată de carența de fier:10-20 de picături. Nu știu unde se încadrează deoarece medicul doar a spus că după bilanț să revin să-mi prescrie un supliment de fier. Nimic mai mult. Am luat eu acesta azi de la farmacie și m'am gândit să îl încep dar nu știu cum. Eventual voi discuta cu medicul pediatru mâine.
  • Scor: 0
 • 7498

  by CorinaDani about 14 mai

  Cum se numește suplimentul de fier și ce vârstă /greutate are copilul tău? Nu poți sa suni pediatrul și sa întrebi direct ceea ce te interesează?
  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta