Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

6

de geniest in Generale despre 12 aprilie 2019 deschis - denunta

Magazine confectii de fabrica

Buna tuturor! Poate aveti cunostinta de fabrici de confectii care au si magazine in incinta sau apropiere, nu conteaza din ce zona a tarii Vreau sa achizitionez cateva deux piece uri si in magazinele din mall urile bucurestene, pe langa preturile exorbitante, gasesc tot felul de uratenii din plastic V as multumi foarte mult daca imi dati ceva informatii in sensul asta Toate bune!

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 506
Rasfoieste dupa
  • 6

    by geniest about 13 aprilie 2019

    Stiu produsele Mizar, sunt frumoase, insa as incerca sa ajung la magazinul de fabrica Multimesc pentru informatie Caut ceva casual elegant, marime 38

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • CorinaDani
      by CorinaDani
      14 aprilie 2019

      Tot in Ploiesti, in centru, sunt 2 magazine cu haine "normale", pentru doamne, au fel de fel de lucruri dragute si la pret accesibil. Cauta magazine care vand haine aduse din Bulgaria, de la firma Karina.
      http://www.karina-rousse.com/ro/collection.php

  • 13262

    by CorinaDani about 13 aprilie 2019

    Compleurile cum vrei sa fie, pentru tinuta office sau elegante, de ocazie ? Si ce marime ti ar trebui ? La Steilman ai incercat ?In ploiesti, in mall shopping city (iesire spre brasov) exista magazinul mizar, fabrica este in blejoi, are si magazin de prezentare la fabrica https://www mizar ro

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta