Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

124

de Luciana92 in Sarcina despre 18 martie deschis - denunta

Retard

Buna mamici..eu am si eu o intrebare..sambata am fost la eco ..34 saptm si bebe are doar 1998kg si pe langa diferenta care o aveam de o saptam intre cm si masuratori au aparut onca 3 zile in plus..deci o saptam si 3 xile intre cm si masuratori..doctr spunea ca ne vedem peste 2 saptam..mia dat sa iau vitamine..oarecum nici nu sa pronuntat ft bn..eu c sa inttelg ??bebe nu e bine?? E prea mic ?? Pana acum sarcina a descurs atat de bine :-( astept o parere..orice ..pt linistea mea..
Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 253
Rasfoieste dupa
 • 124

  by Luciana92 about 19 martie

  Va multumesc pt pareri..mi s parea atat de mic in greutate si mia mai zis si ca sau pus 3 zile in plus la diferenta..eram un pic data peste cap..in fond el e ft activ..nu sta locului..sanatate tuturor..
  • Scor: 0
 • 181

  by nicol94 about 18 martie

  Mai poate creste stai linistita. Si greutatea normala la nasters e intre 2500 -4000 nu ai de ce sa iti faci griji. La noi la 34 s avea 2200 apoi la 35s 2500 la 37s 2790 sa nascut la 40cu 3200 si pe eco era mai mica la unele masuratori de la o zi la 3 saptamani la capusor . Dar s-a nascut perfect sanatoasa. E foarte activa curioasa a invatat sa gangureaaca de la 5-6 saptamani mai activ. Masuratorile sunt aproximative nu iti face griji sa fiti sanatoai asta e important. Numai bine
  • Scor: 0
 • 1235

  by AndreeaNechita about 18 martie

  Si eu am avut aceste diferente intre Cm si masuratori,nu te speria,eu de la inceputu sarcinii am stiut de aceste diferente,la inceput a fost de 5 zile si apoi de ce avansa sarcina la fel cresteau si zilele dar doctorul meu mereu ma linistit si mi’a zis ca atata timp cat el este intreg si sanatos nu am de ce sa ma preocup,nu toti bebei sunt la fel si trebuie sa se nasca de 4 kg toti,pana la urma am nascut la 38 de sapt un baietel de 2,430 sanatos tun,acum avem 7 saptamani si cantarim 4 kg,luam f bine in greutate si creste armonios si frumos :)
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta