Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

6

de faneacristiana in Fertilitate despre 16 martie 2019 deschis - denunta

Sarcina sau nu?

Am o problema, am avut contact sexual cu prietenul meu pe 2 Ianuarie, nu a terminat in mine dar am avut 2 partide consecutive (5 minute diferenta ) Nu a mers la baie Am un ciclu menstrual destul de haotic Am luat o luna si ceva anticonceptionale (haotic) dar inainte cu cateva zile de contact le am intrerupt Am luat 1(din cate imi amintesc ) in ziua actului Ultima menstruatie a fost aproximativ prin data de 23 25 Decembrie dupa act ( in 14 17 Ianuarie )am avut o sangerare de 2 3 zile in cantitate mica Din acea data nu am mai avut deloc menstruatie si nici nu da semne ca ar veni Am efectuat un test (surecheck) acum cateva saptamani intr o seara foarte tarziu dupa un consum mare de lichide, care a iesit negativ Simptome de sarcina nu pot spune ca am avut, acum sunt doar foarte balonata cu burta in partea de jos mai umflata Saptamanile de dinainte parca aveam o febra musculara la abdomen desi eu nu mai merg la sala de o vreme Ce credeti ca ar putea fi? O dereglare? Sau totusi e o sarcina?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 439
Rasfoieste dupa
  • 16

    by georgetapetre about 20 martie 2019

    E posibil sa fie o dereglare hormonala datorata faptului ca ai intrerupt anticonceptionaleleCel mai bine ar fii sa faci un control la un ginecolog niciodata nu strica!

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta