Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

6

de faneacristiana in Fertilitate despre 16 martie deschis - denunta

Sarcina sau nu?

Am o problema, am avut contact sexual cu prietenul meu pe 2 Ianuarie, nu a terminat in mine dar am avut 2 partide consecutive (5 minute diferența ). Nu a mers la baie. Am un ciclu menstrual destul de haotic. Am luat o luna și ceva anticoncepționale (haotic) dar înainte cu câteva zile de contact le-am intrerupt. Am luat 1(din câte îmi amintesc ) in ziua actului. Ultima menstruație a fost aproximativ prin data de 23-25 Decembrie... după act ( in 14-17 Ianuarie )am avut o sângerare de 2 -3 zile in cantitate mică. Din acea data nu am mai avut deloc menstruație si nici nu da semne ca ar veni. Am efectuat un test (surecheck) acum câteva săptămâni intr-o seara foarte târziu după un consum mare de lichide, care a ieșit negativ. Simptome de sarcina nu pot spune ca am avut, acum sunt doar foarte balonata cu burta în partea de jos mai umflata. Săptămânile de dinainte parca aveam o febra musculară la abdomen deși eu nu mai merg la sala de o vreme. Ce credeți ca ar putea fi? O dereglare? Sau totuși e o sarcina?
Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 210
Rasfoieste dupa
 • 5931

  by CorinaDani about 16 martie

  Mai bine iti faci programare la ginecolog, pentru consult si ecografie. Daca ai fi insarcinata, sarcina se va vedea clar la ecografie.
  • Scor: 0
 • 1780

  by Buburuza_Ruza about 16 martie

  Că sa elimini misterul fa un test de sarcina din prima urina de dimineață sau testul Bhcg la un laborator de analize ( daca valoarea e sub 5 sau sub 6- depinde de laborator- este negativ; daca apare de exemplu o valoare de 250, trebuie sa il repeți la 47-72h; daca valoarea de dublează ești însărcinată). Succes!
  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta