Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Jcd22 in Generale despre 24 februarie 2019 deschis - denunta

Salutare, suntem cuplu tanar si dorim sa ne stabilim in spania

Salut, suntem cuplu tanar cu varstele 22 20 de ani si dorim sa ne stabilim in spania, in zona Valencia Barcelona Am dorii cateva sfaturi legate de tot ce e nevoie pentru inceput, despre cum am putea obtine un loc de munca si cum neam putea stabili mai usor Am auzit ca chiriile sunt destul de mari in unele zone si ca este greu cu autarea unui loc de munca, insaasteptam raspunsuri, sfaturi negative sau pozitive sunt bine venite Multumim !

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 410
Rasfoieste dupa
  • 3228

    by Buburuza_Ruza about 24 februarie 2019

    Buna, parerea mea este sa plecati la sigur,altfel exista posibilitatea sa plecati degeaba; mai faceti si datorii Daca nu cunosti pe nimeni, indiferent de zona pe care o vrei tu Paris,Londra,New York ,e acelasi lucru,e ft greu De fapt nu prea se alege zona ,,visez eu nu stiu unde,, la inceput te duci unde ai posibilitatea unui loc sigur de munca, sa gasesti ceva in functie de ceea ce stii tu sa faci(ar fi ideal),o cazare pe care sa ti o poti permite Cu timpul iti faci cunostinte,vreo doi banuti in buzunar si poti sa hotarasti daca vrei sa te duci in alta parte sau nu In plus,in Barcelona e de vazut care e situatia lor,in urma cu ceva timp vroiau independenta,erau proteste etc,o situatie dificila deci deschideti bine ochii si urechile La 22ani strainatatea poate fi inselatoare si mai ales oamenii Cam asta este parerea mea

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Buburuza_Ruza
      by Buburuza_Ruza
      24 februarie 2019

      *am vrut sa spun �n func?ie de calificarea pe care o ai

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta