Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

13

de alta.f1 in Panic despre 23 februarie 2019 deschis - denunta

Analiza sange D-dimeri

Va rog daca puteti sa ma ajutati pana ajung la medic Daca v ati facut de curand analize la sange,ce valori D dimeri v au iesit? Mie mi a iesit o valoare crescuta,ar putea insemna ca am sangele prea inchegat sau ce se intampla?Sunt insarcinata in 27 de saptamani si sunt cam speriata de acest rezultat Multumesc

 D Dimeri cantitativ  plasma citrat
    Chemiluminescenta cant kit I1
 2038
 ngFEU/ml=< 885

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 498
Rasfoieste dupa
  • 1007

    by IlieCristina about 24 februarie 2019

    In principiu discuta cu medicul tau ginecolog Este posibil sa trebuiasca sa mergi si la un hematolog Eu spre exemplu am valori mai mari la aceasta analiza dar stiu ca am trombofilie (adica mi se coaguleaza sangele mai mult si mai repede decat este normal) si iau tratament inca de la inceputul sarcinii Discuta cat mai curand cu medicul tau! Sarcina usoara!

    2 comentarii
    • alta.f1
      by alta.f1
      24 februarie 2019

      Multumesc.Marti am programare dar parca nu mai aveam rabdare sa aflu despre ce e vorba.Presimt ca si eu tot trombofilie o sa am desi pana acum au iesit analizele perfect.Voi vedea...

    • IlieCristina
      by IlieCristina
      3 martie 2019

      Indiferent de situatie nu te stresa pentru ca este o problema perfect rezolvabila in sarcina! Sanatate si sarcina usoara!!

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta