Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Adina Oneata in Sarcina despre 18 februarie 2019 inchis - denunta

Am 4 luni si inca nu am fost la ginecolog are ceva?

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 386
Rasfoieste dupa
  • 3228

    by Buburuza_Ruza about 18 februarie 2019 Cel mai bun raspuns

    Buna De exemplu ai ratat analizele de trim1 ,care sunt destul de importante(sa vezi de exemplu complex torch,sa nu existe vreo infectie asimptomatica,HIV,vdrl,AgHBs, Anti Hvc )+dublu test ( ecografie morfologica trim1+test sange) Analizele de trim1 le poti face si acum cu exceptia dublului test se face doar in trim1 Apoi era bine sa fi mers mai devreme deoarece medicul ti ar fi indicat vitamine+acid folic (este ft important pt dezvoltarea lui bebe) poate chiar si fier cu vit c astea in functie de analizele la sange acum este important sa mergi pt ca esti in trim 2 si curand trebuie sa faci eco morfologica trim2 (intre 18 22s / 22 24s de sarcina, in functie de preferinta medicului) Pe langa toate astea daca vrei sa nasti cu un medic care te ,, cunoaste,, din timpul sarcinii trebuie sa te grabesti,daca atingi un anumit Nr de saptamani este dificil sa te mai ia unul in evidenta si vei naste cu cine o sa apuci Mai precis cate s ai?
    • Scor: 0
  • 5012

    by andaghe about 18 februarie 2019

    Pai nu stim noi daca are ceva sau nu Tu ce parere ai, ce simti legat de asta? Probabil esti total pregatita sa iti asumi orice risc legat de nevizitarea medicului si lipsa analizelor Nu e obligatoriu sa si apara vreo problema, dar suntem in anul 2019, as fi zis ca evolutia oamenilor s a integrat in sistemul fiecaruia In fine, eu chiar sunt curioasa care sunt motivele pentru care ai amanat aceasta vizita?

    1 comentariu
  • 71

    by ciurte about 18 februarie 2019

    Acum fara suparare dar asta tine de cat esti tu de responsabila E cam oligatoriu sa iti faci niste analize si sa vezi cum e bebele nu esti curioasa?

    2 comentarii
    • Buburuza_Ruza
      by Buburuza_Ruza
      18 februarie 2019

      Nu:))

    • Adina Oneata
      by Adina Oneata
      18 februarie 2019

      Logic,ca sunt curioasa ...saptamana viitoare am programare la medic

Intrebarea a fost inchisa.

Intrebari dupa relevanta