Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

6

de A14Alinabeti in Sarcina despre 16 februarie 2019 deschis - denunta

Este posibil sa fiu insarcinata? Pareri va rog!

Buna fetele, Am si eu o întrebare În luna ianuarie am întretinut relatii sexuale în zilele de ovulatie, înainte si dupa, o luna intensa sexual fara ejaculare în interior "metoda coitului întrerupt" In luna decembrie mens a fost pe 23, iar în ianuarie pe 24 sangerare normala 4, 5 zile Am un ciclu neregulat Mentionez ca în luna Oct am suferit un avort spontan la 11 saptamani Nelamurirea mea este daca as putea fii însarcinata? Sa fie situatia unui ciclu peste sarcina? Dupa ultima menstruatie din ianuarie nu am mai întretinut relatii sexuale, si am început sa ma simt obosita, sanii tensionati, usoare dureri în burta, balonare si vanturi neobisnuite, fara secretii vaginale cum nu mi s a mai întâmplat Astept parerile voastre Multumesc!

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 566
Rasfoieste dupa
  • 1782

    by Camelia09 about 17 februarie 2019

    Tinand cont ca nu ti a intarziat menstruatia sansele sa fii insarcinata sunt f mici Fa un test pentru linistea ta Simptomele pe care le descrii apar intr adevar la incputul sarcinii, dar pot aparea foarte bine si fara

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta