Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

6

de A14Alinabeti in Sarcina despre 16 februarie deschis - denunta

Este posibil sa fiu insarcinata? Pareri va rog!

Bună fetele, Am și eu o întrebare. În luna ianuarie am întreținut relații sexuale în zilele de ovulație, înainte și după, o luna intensa sexual fără ejaculare în interior "metoda coitului întrerupt". In luna decembrie mens a fost pe 23, iar în ianuarie pe 24-sangerare normala 4, 5 zile. Am un ciclu neregulat. Menționez ca în luna Oct am suferit un avort spontan la 11 saptamani. Nelămurirea mea este dacă as putea fii însărcinată? Sa fie situația unui ciclu peste sarcina? După ultima menstruație din ianuarie nu am mai întreținut relații sexuale, și am început sa ma simt obosita, sanii tensionați, ușoare dureri în burta, balonare și vanturi neobișnuite, fără secretii vaginale cum nu mi s a mai întâmplat. Aștept părerile voastre. Multumesc!

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 292
Rasfoieste dupa
  • 1147

    by Camelia09 about 17 februarie

    Tinand cont ca nu ti-a intarziat menstruatia sansele sa fii insarcinata sunt f mici. Fa un test pentru linistea ta. Simptomele pe care le descrii apar intr-adevar la incputul sarcinii, dar pot aparea foarte bine si fara.

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta