Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

6

de ApavaloaeiM in Sarcina despre 16 februarie 2019 deschis - denunta

Col scurtat la 1.9 cm. Mai sunt mamici in situatia asta?

Sunt insarcinata cu gemeni in 29+1 sapt Pe 16 ianuarie mi s a pus un pesar pt ca colul meu se scurtase la 1,9 cm Acum a ajuns la 1 cm si doctorul a zis ca mai am doua saptamanu pana nasc Ce e drept am si dureri de oase in zona pelvina dar vreau sa le pun pe seama statului in pat, pentru ca de cand mi s a pus pesarul am stat numai la pat Sunt mamici care au nascut asa devreme? Au avut probleme? Au dus mai mult de doua sapt cu colul scurt?

Raspunsuri (4):

Raspunsuri: 4 • Score 0 • Vizualizari: 789
Rasfoieste dupa
  • 3228

    by Buburuza_Ruza about 16 februarie 2019

    O sa fie fetelor, credinta in Dumnezeu!

    • Scor: 0
  • 73

    by mioara mocanu about 16 februarie 2019

    Of doamne sjuta sa fie bine repaus total si eu am sarcina gemelara 21 22 de saptamani cu cerclaj la 16 sapt!

    • Scor: 0
  • 154

    by EvaNew about 16 februarie 2019

    Sta in pat si nu te dai jos decat la baie si atat E scurt colul tau, dar ai sanse sa mai duci un timp sarcina daca eviti orice efort Si eu tot gemelara am avut, tot in pat am stat de la 20 de saptamani (contractii si scurtare de col)  si am dus o pana la 37+2, cu cezariana programata Acum nazdravanii mei au 2 ani jumate :) Doamne ajuta si la tine!

    • Scor: 0
  • 3228

    by Buburuza_Ruza about 16 februarie 2019

    Buna Si noi m trecut pe langa cerclaj la limita cand colul s a scurtat eu aveam si contractii,dat dr mi a dat tratament si mi a spus sa asteptam ca din experienta ei voi ajunge la capat si fara cerclaj/ pesar daca trebuie sa ajungem,daca nu poate sa imi faca orice ca nu voi ajunge; initial mi a fost cam teama acum am ajuns la 32+ taras grabis cu Pb o gramada, col scurt si permeabil ,etc dr mea imi spunea ca a avut fete care au avut aceeasi Pb ,colul s a scurtat brusc si nici nu mai putea interveni cu cerclaj pt ca erau pe la30s si tot la pat au ajuns la 40+ cu col de 1,5 care nu mai vroia sa avanseze pt nastere Stai cuminte in pat,stii tu fara efort,si tratamentul prescris si mai ales roaga te la Dumnezeu pt fiecare zi care trece ,sa va ajute sa mai treceti inca una! Citeam ieri un forum si o alta mamica spunea ca ,,mai mergem si cu trabantul,nu toate avem Ferrari!:) ,, Deci Doamne ajuta!

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta