Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

19

de alyalina in Sarcina despre 11 februarie deschis - denunta

simptome

sunt in saptamana 6 si nu prea am simptome , in afara de sani numai un pic umflati ( chiar mi se pare ca acum 2 sapt erau mai tensionati ) saptamana trecuta am facut 2 ecografii , la a doua dra asistenta ( sage femme ) s-a exprimat ca este prea mic pentru 5saptamani si 5 zile .... m-a pus pe ganduri.... cum m-as putea linisti? urmatoarea ecografie - pe 18 februarie pare depaarte - pe de alta prte nici prea multe nu as vrea sa fac , am citit ca streseaza bb-ul (?)
Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 134
Rasfoieste dupa
 • 2645

  by Buburuza_Ruza about 11 februarie

  Se întâmplă destul de des că vârsta gestationala sa nu fie aceeași cu vârsta ecografica,dar depinde de cat este diferența.. Nu ai ce sa faci decât să aștepți următoarea ecografie. Despre simptome- nu este obligatoriu sa persiste toată sarcina; deasemenea pot să apară din nou oricand.
  • Scor: 0
  1 comentariu
  • Buburuza_Ruza
   by Buburuza_Ruza
   11 februarie

   Scuze nu m.am exprimat corect. Se poate că vârsta gestationala sa nu corespundă cu cea ecografica și să nu fie nicio problema, dar depinde foarte mult de cat este diferența. Sănătate și sarcină ușoară cu bebe sănătos!

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta