Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

6

de turcan5 in Sarcina despre 22 ianuarie 2019 deschis - denunta

Despre sarcina

Buna mamici sau viitoare mamici am o intrebare,este interzis sa faci dusuri cu apa fierbinte in timpul sarcinii? Sunt la termenul de 16 saptamani si in seara asta trebuie am facut un dus fierbinte si am impresia ca merg prea des la baie (sau asta e ca sunt un pic speriata)

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 366
Rasfoieste dupa
  • 29

    by AndreeaONUTU about 22 ianuarie 2019

    Buna! Nu trebuie sa intri in panica dupa un singur dus Onutza b are dreptate Dusurile si baile fierbinti provoaca contractii Insa trebuie sa stii si sa le eviti de acum inainte Eu sunt insarcinata in 28 de saptamani si trebuie sa recunosc ca baie in cada nu am mai facut, insa dusuri un pic mai calde dupa o zi mai obositoare mi au ridicat moralul cateodata :) Mentionez ca inainte de sarcina faceam baie si dus fierbinte si ieseam cu pielea rosie uneori din cada Acum ma multumesc cu dusuri caldute :) Trebuie sa urmaresti si ce iti spune corpul si ce tolereaza si daca apar schimbari sa anunti doctorul

  • 258

    by onutza b about 22 ianuarie 2019

    Buna mamico!!Nu sunt recomandate dusurile fierbinti pt ca provoaca contractiile si nu cred ca ti doresti asta de pe acum De asta e bine inainte de a pleca la spital ca incep contractiile sau S a rupt apa sa faci dus fierbinte ca te ajuta la dilatatie si contractii Mie una imi plac baile fierbinti si lungi Dar pe timpul sarcinii ma axez doar pe un dus caldut si atat :D:)

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta