Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Georgiana-Mihaela in Sarcina despre 11 ianuarie deschis - denunta

Buna! An avut ultima menstruatie in 23 decembrie! Dar dupa menstruatie a continuat să am scurgeri de culoare maronie,ceea ce m a facut sa cred ca e ceva in neregula,asa ca am facut un test de sarcina...pozitiv! Nu imi venea sa cred! Am mai facu inca unul si inca unul toate pozitive! Am mers la dictor dar nu a depistat nimic! Sunt sau nu sunt insarcinata? In continuare am scurgeri ...
Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 267
Rasfoieste dupa
 • 799

  by Eugenya1 about 11 ianuarie

  Sper sa fie rezultatul pe care il astepti!
  1 comentariu
 • 1235

  by AndreeaNechita about 11 ianuarie

  Cel mai sigur asa ar fi sa mergi la un laborator sa faci analizele de sange si sa repeti dupa 72h si daca se dubleaza atunci este o sarcina in evolutie,pot fi mai multe posibilitati(ex:avort menstrual,sarcina extrauterina ...sau chiar sa fie sarcina prea mica si nu s-a depistst la eco inca..
  1 comentariu
 • 799

  by Eugenya1 about 11 ianuarie

  Buna!un test poate fi fals pozitiv daca urnezi un tratament pentru fertilitate...Cel mai bine pt a depista sarcina esti sa faci niste analize de sange,care pot detecta hormonul sarcinii.
  1 comentariu
  • Georgiana-Mihaela
   by Georgiana-Mihaela
   11 ianuarie

   Buna! Multumesc pentru raspuns! Tratament nu fac! Dar ieri am facut analize la sange! Astept rezultatul!

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta