Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

6

de dana.oprea in Bebelusul despre 4 ianuarie 2019 deschis - denunta

Scaunul bebelusului

Buna,fetelor! Bebelina mea are 2 saptamani, o hranesc exclusiv de la san,doar laptic matern Ce ma ingrijoreaza este ca nu are scaune dese sau foarte rar la 2 zile burtica este tare si umflata este normal? Din cate am inteles ar trebui sa incep sa ii dau apa,cam 2 lingurite dupa ce termina de supt? Voi ati intampinat problema asta? Multumesc!

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 270
Rasfoieste dupa
  • 1252

    by AndreeaNechita about 4 ianuarie 2019

    Cum sa ii dai apa la doar doua saptamani de viata? Cine ti�a spus asa ceva??pana la 6 luni se da doar laptic! Iar in legatura cu scaunul sunt bebei ce fac in fiecare zi si sunt altii care fac si la cateva zile,avand in vedere ca are doar doua saptamani pana la 5 zile maxim nu cred ca este de speriat atata timp cat uda 5,7 scutece la zi,dupa aceste 5 zile poti interveni cu un spuzitor sau o stimulare,mai tarziu cand creste( pe la un 4 luni)se poate intampla sa faca chiar si la 8,9 zile,atunci incepe sa asimileze lapticul Pentru orice nelamurire contacteaza pediatrul,burtica o poate avea unflata de la colici

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta