Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

12

de Florentina_Daniela in Sarcina despre 10 decembrie 2018 deschis - denunta

Am nevoie de un sfat sau chiar mai multe!

In data de 29 noiembrie 2019 ,am facut dragoste cu iubitul meu,iar el a ejaculat inauntru. Mentionez ca eram la ovulatie,a doua zi. Pe 11.12.2018 ar trebui sa-mi vina. Aici apare nelamurirea. De cateva zile am dureri abdominale suportabile,ceea ce eu nu aveam inainte CM,sanii ma dor ca de obicei inainte de ciclu. Am stari de voma slabe,dar sunt. Am pofte dubioase. Chiar azi mi s-a intamplat sa poftesc la ciorba de zarzavat,eu nu suport acel fel de ciorba,insa azi am tinut mortis sa manc. Ce credeti fetelor?
Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 279
Rasfoieste dupa
 • 2561

  by Buburuza_Ruza about 10 decembrie 2018

  Eu când am rămas însărcinată am avut niste dureri suportabile in zona uterina care nu erau însă permanente; acesta a fost primul semn de sarcina până că această sa se confirme. Îți poți face un test de sarcina din acela performant/ testul Bhcg la orice laborator de analize-este 100% sigur
  • Scor: 0
 • 1070

  by Lisuu about 10 decembrie 2018

  Asteapta sa vezi daca CM intarzie,daca Se lasa asteptat dupa cateva zile fati un test de sarcina ,simptomele nu prea ai cum sa apara atat de repede,daca esti nerabdatoare mergi la orice clinica si fati testul de sange Bhcg care il repeti la 48-72 h ,daca rezultatul Se dubleaza inseamna ca e o sarcina in evolutie.
  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta