Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de ancagdr in Sarcina despre 5 decembrie 2018 deschis - denunta

Fractură operație

Bună seara! Astăzi am suferit un accident, eu fiind pieton, o masina a dat peste mine. Am avut norocul ca nu m a lovit in zona burtii, in schimb, m am ales cu o fractura urata la tibie tare trebuie operata neapărat, pusa tija metalica acolo. Eu sunt insarcinata in 20 de saptamani, bebe s a vazut bine la eco insa frica mea cea mai mare este operatia, anestezia, ii vor afecta fătului? Imi este foarte frica pt viata bebelușului....
Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 219
Rasfoieste dupa
 • 1780

  by Buburuza_Ruza about 7 decembrie 2018

  Sunt anestezii care se pot face și în perioada sarcinii. Dr o sa țină cont de starea ta de graviduta!
 • 5902

  by CorinaDani about 6 decembrie 2018

  OMG...discuta cu chirurgul care te va opera, sa ceara si opinia sau sa fie asistat de un medic ginecolog.

  Cine este vinovatul in accident, soferul sau tu ? Daca este soferul, sa nu-l lasi sa scape nepedepsit, sa-ti plateasca daune cu varf si indesat pentru stresul si riscurile la care esti supusa acum.

 • 3574

  by andaghe about 5 decembrie 2018

  O, Doamne! Foarte urat! Dar cred ca exista si anestezii permise in sarcina, stiu c sunt si la stomatolog, si cu siguranta nu esti prima mamica din lume care are nevoie de o interventie chirurgicala! Multa sanatate si succes sa treaca repede operatia!!
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta