Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

18

de alecsa17 in Nastere despre 22 noiembrie 2018 deschis - denunta

Nastere Maternitate Polizu Bucuresti

Salutare mamici,Am si eu o intrebare pentru mamicile care au experimentat nasterea la Maternitatea Polizu din Bucuresti Ce parere aveti despre personal, medici, servicii etc?De asemenea, as vrea sa stiu cam cat se plateste atat pentru nasterile naturale cat si pentru cezariana Va multumesc, dragi mamici! :)

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 509
Rasfoieste dupa
  • 93

    by Georgetaa about 22 noiembrie 2018

    Buna eu am nascut si am fost si internata de vreo 3 ori Personalul in mare e ok,sunt niste asistente nesuferite Sunt medici de nota 100,dar si mai putin buni Aripa de la nasteri este renovata recent,totul e nou,baie in fiecare salon,curatenie Ca si pret depinde la fel de la medic la medic,plus anestezist, moase,asistente, infirmiere:)))

    • Scor: 0
    4 comentarii
    • alecsa17
      by alecsa17
      22 noiembrie 2018

      Am fost si eu la cateva controale acolo fiind insarcinata in 33 de saptamani si am observat ca asistentele au un grad ridicat de frustrare:)). Cat despre sectie, stiu ca cea de prematuri inca nu se deschisese...avand risc de nastere prematura de la 27 de...  mai mult

    • Georgetaa
      by Georgetaa
      22 noiembrie 2018

      Sunt si asistente ok. Cand am nascut eu,era sectia de prematuri din ce imi aduc aminte.si eu am avut sarcina cu risc. Eu as alege din nou acelasi spital,dar cu acela?i medic.

    • alecsa17
      by alecsa17
      22 noiembrie 2018

      Eu urmez cu dna Daniela Munteanu

    • alecsa17
      by alecsa17
      22 noiembrie 2018

      Te rog, tinand cont ca sunt la prima sarcina, nu prea am experienta :d

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta