Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de paulaz1 in Sarcina despre 16 noiembrie 2018 deschis - denunta

Sunt in a 29 sapt de sarcina ieri am fost la control si mia zis domnul doctor ca am ciuperca si mia recomandat un săpun cu ph neutru sau alcalin ..Si miercuri sa ma întorc la control ..Am fost la farmacie si mi sa dat un săpun nivea fara parabeni si alcool. Mam spălat cu el la exterior si am acuma niste usturimi insuportabile ..cand urinez la fel am in interior precizez ca inainte sa ma spăl cu săpunul nam avut usturimi in interior. Care vati confruntat cu asa ceva ca mie tare frica sa nu il afecteze pe bebe?
Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 244
Rasfoieste dupa
 • 4931

  by CorinaDani about 16 noiembrie 2018

  Doctorul tau e cam tra-la-la, ciuperca nu dispare doar prin spalare cu sapun. Pentru moment ce poti sa faci e sa iei de la farmacie tantum rosa. Poate ca ar trebui sa ceri si alta opinie medicala, eventual examen al secretiei vaginale, sa vezi exact despre ce ciuperca este vorba si medicul sa-ti recomande un tratament adecvat.
 • 1064

  by AndreeaNechita about 16 noiembrie 2018

  Cred ca nu iti este bun acest sapun mai bine mergi la Plafar si ei ceva mai”natural” nu marci precum nivea sau marcile astea cunoscute,eu nu prea cred ce scriu ei pe etichete,nu il afecteaza pe bebe stai linistita, bea multe lactate fermentate precum kefirul sau sana, evita spalaturile vaginale interioare si prea dese,bea multa multa apa si evita lenjeria intima sintetica,noaptea ai putea dormi chiar si dezbracata sa lasi zona sa se “aeriseasca”
  • Scor: 0
  1 comentariu
  • paulaz1
   by paulaz1
   16 noiembrie 2018

   Multumesc frumos pentru raspuns

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta