Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

8

de Doriana28 in Sarcina despre 15 noiembrie 2018 deschis - denunta

Valoare hcg a scazut la interval de 3 zile

Buna mamici, am o teama imensa,e prima sarcina si nu stiu cum sa reactionez. Mi s.a pozitivat testul chiar de Sf Mihail si Gavril(8.11),sapt.trecuta. In saptamana asta pe 12.11 am facut hcg(196.3 mUI),pe 15.11 am repetat analiza hcg (174.3 mUI) . Deci a scazut ca valoare cu 22mUI. Azi dimineata,pana sa ma duc sa.mi ia sange,am avut o scurgere maronie dschisa,cu usoare crampe,nedureroase. Am vb cu dr mea si mi.a spus sa incep sa iau Utrogestan intravaginal,ceea ce am si facut. Maine ma duc si la un consult,sa vedem poate imi spune dr ceva mai mult in urma eco. S.a mai confruntat vreuna din mamici cu asa situatie?? Imi doresc enorm un copil,am plans astazi pana la epuizare. Sunt foarte trista.. :(
Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 222
Rasfoieste dupa
 • 8

  by Doriana28 about 15 noiembrie 2018

  Eu tot sper ca va fi bine. Pana la proba contrarie, exista speranta. Multumesc pentru cuvinte,Andreea.
  • Scor: 0
 • 1263

  by AndreeaNechita about 15 noiembrie 2018

  Nici nu stiu cum as putea sa incep sa iti spun parerea mea,inarmeaza’te cu multa forta,din pacate nu par a fi semne bune nimic din ce ai povestit,nu sunt o autostiutoare dar am trecut si eu prin asta..si a fost sarcina oprita in evolutie la 4 saptamani..speranta moare ultima,acum nah o sa mergi la medic sa vezi ce spune in urma unui ecograf..
  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta