Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de corawna in Alaptare, Formule de lapte, Alimentatie bebelus despre 1 noiembrie 2018 deschis - denunta

Bebe agitat

Am bebele agitat si sta f putin la san(5 min)si cere des iar cand suge, nu tot timpul simt acele furnicaturi Tind sa cred ca are colici ii dau cate ceva, dar nu prea functioneaza doarme putin ziua(2 3 ore), noaptea se trezeste cam la 2 ore sa pape Are 3 luni si 6 8 kg Il alaptez exclusiv si la cerere Ida cam 6,7 scutece si scaun la 2 zile oare se satura?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 491
Rasfoieste dupa
  • 13258

    by CorinaDani about 1 noiembrie 2018

    cu ce greutate s a nascut ? in general la 4 luni bebelusii isi dubleaza greutatea de la nastere

    zi mersi ca doarme alea 2 3 ore pe zi, acum cateva zile era o mamica ce povestea ca fetita ei de 4,5 luni are reprize de somn de doar 20 minute, din 2 in 2 ore

    medicul pediatru ce parere are, ce recomandari ti a facut ? nu toate produsele anticolici au efect la toti bebelusii unora le merge foarte bine cu un produs, altora dimpotriva, nu are deloc efect trebuie sa tot incerci produse anticolici pana il nimeresti pe cel care are efect in cazul copilului tau

    pe de alta parte, tu te odihnesti suficient, te hidratezi corespunzator, mananci ce si cat trebuie ? are cine sa te mai ajute cu bebe sau cu treburile casei, sa te poti odihni cand simti ca ai nevoie ?

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta