18

de alecsa17 in Sarcina despre 17 octombrie 2018 deschis - denunta

Risc de nastere prematura.

Buna,Sunt in saptamana 27 de sarcina si dna dr m a diagnnosticat cu amenintare de nastere prematura,colul avand 2 8cm Mi a recomandat repaos total plus cateva medicamente Se poate ajunge cu sarcina la final in aceste conditii? Sunt foarte panicata!!! Este posibil sa nasc de acum iar copilul sa nu se dezvolte normal?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 485
Rasfoieste dupa
  • 3228

    by Buburuza_Ruza about 17 octombrie 2018

    Buna! Stai linistita,inca este destul de bine colul,insa trebuie sa respecti cu stricteze ceea ce ti a recomandat, adica tratamentul si mai ales statul la pat trebuie privit cu mare seriozitate(INTINSA,nu cu picioare indoite,in fund,etc); trebuie sa eviti orice efort,sa nu ridici greutati,sa nu faci curatenie,sa nu mergi la piata,plimbare,scari,stress,raport intim cu sotul,sa te apleci,etc, in putine cuvinte orice ar putea sa faca colul sa se deschida Daca vei naste prematur nici in cazul asta  nu este atat de grav,bebe e format si oricum el o sa fie transportat la un spital unde exista toata aparatura necesara pt ca el asta daca nu o are si spitalul unde nasti Oricum atata timp cat nu ai contractii si stai exclusiv la pat vei ajunge la capat !Dar singura ta plimbare trebuie sa devina la baie si la bucatarie sa mananci ,si nu cu miscari bruste!

    • Scor: 0
    2 comentarii
    • alecsa17
      by alecsa17
      17 octombrie 2018

      Multumesc de raspuns.
      Voi respecta cu strictete ceea ce spune dr cat si tu si in acest fel sper ca bebe sa fie ok.

    • Buburuza_Ruza
      by Buburuza_Ruza
      17 octombrie 2018

      Cu placere, stai linistita este foarte important, si peste putine luni sa ne anunti ca ai ajuns cu bine la capat!

  • 1072

    by Lisuu about 17 octombrie 2018

    Copilul deja a inceput sa fie dezvoltat normal,doar atata ca in utmatoarele saptamani el continua sa puna kilograme si sa creasca Atata timp cat respecti ceea ce a spus doctorul adica repaus total la pat si sa iei medicamentele pe care ti lea dat ai toate sansele sa duci sarcina la bun sfarsit Sunt multe mamici care au trecut prin asta si au avut in final fericit Sanatate multa tie si la bebe !

    • Scor: 0
    3 comentarii
    • Lisuu
      by Lisuu
      17 octombrie 2018

      Scuze pentru greselile gramaticale telefonul corecteaza aiurea.

    • alecsa17
      by alecsa17
      17 octombrie 2018

      Multumesc frumos de raspuns. Sper sa fie totul ok iar bebe sa se nasca la momentul potrivit.

    • Lisuu
      by Lisuu
      17 octombrie 2018

      Doamne ajuta ,porneste cu incredere si lasa stresul deoparte ii transmiti foarte usor starile tale la bebe.Te astept numa cu vesti bune de acuma in colo :*

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.