Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

54

de mihaa12 in Sarcina despre 21 august 2018 deschis - denunta

Sarcina mai mica decat trebuie

Astazi am fost din nou la medic de urgenta in urma unei scurgeri maronii pe care o am dr doua zile Sarcina are in mod nornal 5 sapt si 6 zile, insa este mai mica decat ar trebui, adica conform ecografiei are 4 sapt si 3 zile Se vede vezicula vitelina dar embrionul inca nu se vede si nici activitate cardiaca Voi ce spuneti? :( am scurgeri maronii despre care doctora a spus ca nu sunt neaparat o problema si sa mai revin peste o sapt Dar sunt atat de ingrijorata Embronul nu se vede, scurgeri maronii am, oare ce se intampla? :(((

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 544
Rasfoieste dupa
  • 217

    by gabrielarusz about 22 august 2018

    Asa a fost si la mine, doar ca nu am avut scurgeri Sarcina mai mica cu 6 zile Activitate cardiaca si embrionul s au vazut dupa  6 saptamani acum avem 28 si suntem bine Sanatate : )

    • Scor: 0
  • 1782

    by Camelia09 about 21 august 2018

    Nu este ceva ingrijorator ca sarcina este mai mica, asta se datoreaza probabil unei ovulatii tarzii Ceea ce conteaza este evolutia sa De multe ori, pana nu se vede activitatea cardiaca nu se recomanda tratament de sustinere a sarcinii, totusi te as sfatui sa mai ceri o parere, nu ai nimic de pierdut Scurgerile, daca nu sunt abundente, nu s o problema mare si ce te pot sfatui este sa te odihnesti cat mai mult in pozitie culacata si sa eviti  efortul fizic Mie, la prima sarcina, in momentul in care am avut scrugeri la 6 saptamani mi s a recomandat tratament de sustinere Diferenta este ca la mine sa vazuse embrionul cu activitate cardiaca Stiu ca cel mai greu este ca va trebui sa astepti sa afli daca totul e in regula, totusi incearca sa ramai optimista Succes!

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta