Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de LidiaAna in Alaptare, Formule de lapte, Alimentatie bebelus despre 18 august 2018 deschis - denunta

Alimentatie mixta

Buna,�Am si eu o problema la care va rog sa ma ajutati si pe mn cu un raspuns Am un bebe de doar 2 saptamani si Din pacate nu vrea san si sunt nevoita sa ma mulg ca sa ii pot oferi laptele meu, insa nu pot face acest lucru mai des de 2 3 mese pe zi din cauza insuficientei laptelui din ultima perioada si ii dau aptamil la restul meselor Bebe mananca din 2 in 2 ore Cum pot face sa am din nou o cantitate mai mare de lapte matern deoarece am observat ca se cam constipa si banuiesc ca este de la aceasta combinatie Care ar fie cea mai corecta combinatie intre laptele meu si formula? Multumesc

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 386
Rasfoieste dupa
  • 1782

    by Camelia09 about 18 august 2018

    Poti incerca sa vorbesti cu un consilier de alaptare poate te ajuta sa l faci pe bebe sa accepte sanul Poti suna la 07ALAPTARE Iei ceva suplimente pentru alaptare? Poti incerca galafor forte de 3 ori pe zi, ceai de lactatie, schinduf Si eu ceva probleme cu cantitatea asa ca iti spun ce mi s a recomandat De asemenea, ar trebui sa te mulgi de fiecare data cand bebe papa in jur de 20 de minute, poate si mai mult ca nu il alaptezi Am mai descoperit ca berea fara alcool ajuta si de asemena e foarte important sa te odihnesti Nu stiu daca exista o combinatie de lapte matern/ lapte formula ideala si probabil va exista constipatie dar nu te alarma din cauza asta Atata timp cat nu da semne ca sufera poate sa stea 2 3 zile fara scaun, la un moment dat se va regla Succes!

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta