Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

53

de mira123 in Sarcina despre 13 iulie 2018 deschis - denunta

Pot sa iau medicament??

Ma doare ffoarte tare capul de vreo sapt in fiecare zi cate un pic,dar azi ma durut continuu pot sa iau ceva pastile? Daca da de care?va rog ajutatima!!

Raspunsuri (4):

Raspunsuri: 4 • Score 0 • Vizualizari: 615
Rasfoieste dupa
  • 1782

    by Camelia09 about 14 iulie 2018

    Poti lua paracetamol in timpul sarcinii, dar in primul trimestru trebuie evitat orice medicament care nu este absolut necesar Nu ai precizat cate saptamani de sarcina ai asa ca am presupus ca esti la inceput Consulta te cu medicul inainte de a lua orice medicament Eu am facut febra si am luat paracetamol in primul trimestru la recomandarea medicului Iti recomand sa iti verifici tensiunea, de obicei asta e cauza durerilor de cap si ametelilor in timpul sarcinii Succes!

    1 comentariu
    • mira123
      by mira123
      14 iulie 2018

      Mersi,apropo 8 sapt si 5 zile

  • 5012

    by andaghe about 14 iulie 2018

    Foarte bine ca mergi la medic, uneori nu inseamna nimic, dar e bine totusi sa investighezi ce e cu durerile de cap, si cum le poti preveni, de mascat cu o pastila e mai simplu, dar fiind insarcinata trebuie sa ai multa grija de starea ta de sanatate, si de exemplu daca e deshidratare, sa bei mai multe lichide, ca asta iti face bine si tie si sarcinii Dupa sarcina vei avea nevoie de o stare cat mai buna de sanatate si multa energie!!

  • 39

    by Luna75 about 14 iulie 2018

    Mergi la doctor daca esti insarcinata! altfel mergi la farmacie si cere Algocalmin dureri de cap ori Fasconal,sunt mai ieftine decat Panadolul!

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • mira123
      by mira123
      14 iulie 2018

      Sunt insarcinata si de aia cer ajutor...nu stiu inka aproape nimic despre medicamente...dar totusi mersi de raspuns. Si luni ma duc la doctor

  • 5012

    by andaghe about 14 iulie 2018

    Pai sunt tratamente admise in sarcina, dar nu ar fi mai bine sa descoperi cauza durerilor de cap, inainte sa tratezi efectul? Poate fi de la tensiune, deshidratare, uneori anemie etc, eu as face o vizita la medic totusi

    1 comentariu
    • mira123
      by mira123
      14 iulie 2018

      Cred ca deshidratare ca nu beau apa destula in fiecare zii. Luni ma duc la doctor

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta