Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

135

de Denisa Georgiana in Sarcina despre 13 iulie 2018 inchis - denunta

Buna, mamici ! As avea si eu 2 intrebari ultimul ciclu menstrual l am avut pe data de 14 06 Pe 25 am avut relatii sexuale fiind in perioada fertila Acum cateva zile mi am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv intrebarea mea e: se poate sa iasa un test asa devreme pozitiv avand in vedere ca mie nici nu imi intarziate Cm? Normal ar fi trebuit sa imi vina ieri Acum as avea 4 saptamani de sarcina Se poate vedea ceva la ecograf ??

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 472
Rasfoieste dupa
  • 27

    by gradin1 about 13 iulie 2018 Cel mai bun raspuns

    Buna ziua Eu am 8s3z de sarcina Cand am facut testul CM mi intarziase 9 zile Dar cand am fost la ecograf mi sa spus ca am 4 5 saptamanii Deci cred ca s ar vedea si la d voastra dar cu ecografie intravaginala Sarcina usoara! :)
    • Scor: 0
    2 comentarii
    • Denisa Georgiana
      by Denisa Georgiana
      13 iulie 2018

      Multumesc la fel si tie

    • Camelia09
      by Camelia09
      14 iulie 2018

      Cel mai probabil nu se va vedea la ecograf la 4 saptamani, sau chiar daca se va vedea nu va fi concludent. La mine la 5 saptamani s-a vazut numai sacul gestational cu ecografie intravaginala. Daca se va vedea sau nu ceva depinde si de calitatea ecografulu...  mai mult

Intrebarea a fost inchisa.

Intrebari dupa relevanta