Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

6

de adrianamaria96 in Sanatate despre 12 iulie 2018 deschis - denunta

litiaza renala

Buna mamici, credeti ca pietrele de pe rinichi afecteaza bebele, am fost la un control si mi sau bebele am fost la un control unde mi sau depistat niste petricele de 5 si 2 mm ,iar acum beau ceai pentru asa ceva, la recomandarea medicului meu ginecolog.
Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 360
Rasfoieste dupa
 • 158

  by Pepco about 12 iulie 2018

  ai grija, nisipul si pietrele la rinichi pot declansa crize dureroase, iar durerile sunt atroce, te paralizeaza. nu trec decat cu medicamente puternice, in spital. medicamente care nu stiu daca se pot administra in sarcina.

  • Scor: 0
 • 16

  by roxi about 12 iulie 2018

  Buna din ce stiu eu nu afecteaza ,infectia urinara nu e buna ,nu stiu cat timp ai dar pot sa i-ti spun ca medicamentul " Cystone" face minuni la pietre, nisip sfarama pietrele nu lw elimina deci implicit nu ai nici dureri e din plante si se i-a si in sarcina poti studia despre el si sa intrebi medicul daca te lasa sa il iei sau ce zice el despre ..Multa sanate.
  1 comentariu
  • adrianamaria96
   by adrianamaria96
   12 iulie 2018

   Mia spus ca din al doilea trimestru daca este cazul il pot lua, nu sunt insarcinata inca dar vreau sa ma asigur ca nu expun la riscuri atunci cand voi fi... Multumes mult

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta