Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

6

de Adelina.ade in Nastere despre 11 iulie 2018 deschis - denunta

Nu am nascut inca desi trebuia sa nasc pe 7 iulie

Raspunsuri (4):

Raspunsuri: 4 • Score 0 • Vizualizari: 758
Rasfoieste dupa
  • 1782

    by Camelia09 about 15 iulie 2018

    Nu te panica, atat timp cat conditiile din burtica sunt ok pentru copil mai poate astepta pana la 42 de saptamani Primul copil vine de obicei mai traziu, dupa 40 de saptamani, asa ca nu stiu de ce te asteptai sa apara la 39 de saptamani cat am inteles ca aveai pe 7 iulie Trebuie numai sa mergi mai des la consult sa ti verifice cantitatea de lichid amniotic si starea placentei Tu pana atunci fii atenta la miscarile copilului, daca nu observi vreo schimbare majora nu ai de ce sa te nelinistesti Eu am nascut la 41 de saptamani Miscarea este buna intr adevar, desi la mine nu si a facut efectul De asemenea contactul sexual poate ajuta la declansarea travaliului La mine nu a parut sa functioneze, desi m am plimbat si am facut efort nu aveam contractii La sfatul medicului, care a observat ca s a diminuat cantitatea de lichid amniotic am luat 2 g de calciu si la circa 3 ore dupa am inceput sa am contractii De asemenea imi recomandase ulei de ricin, dar nu a mai fost nevoie sa l iau Nu te grabi in schimb, daca totul e in regula cu bebele poti astepta linistita pana la 42 saptamani

    • Scor: 0
  • 39

    by Luna75 about 14 iulie 2018

    Plimba te in parc,fara a depune un efort sustinut! vei naste neasteptat de repede!

    Eu am nascut  pe 29 Septembrie,desi trebuia sa o fac pe 9 Octombrie 2004! 

    Nu m am panicat deloc,pentru ca e normal,sa nasti cand ti e dat sa nasti,chiar m am bucurat ca am nascut de Sfantul Mihai,desi nu i am dat numele de Mihaela,pentru ca nu i s ar fi potrivit la caracter!

    • Scor: 0
  • 6

    by Adelina.ade about 11 iulie 2018

    Sambata fac 40 de saptamani medicul mi a recomandat sa fac mult sport,sa depun efort copilul este in locul unde trebuie sa fie doar cervixul trebuie sa coboare Sambata am alta programare la spital Mentionez locuiesc in Anglia

    • Scor: 0
  • 13258

    by CorinaDani about 11 iulie 2018

    stai linistita, de aceea se si numeste "data probabila a nasterii" durata maxima a sarcinii este de 43 de saptamani, tu cate saptamani ai acum ?

    stii exact cand nasti doar atunci cand ai cezariana programata, in rest te bazezi pe mama natura si propriul organism

    ai fost la medic sau l ai sunat, sa l intrebi in legatura cu aceasta situatie ?

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta