Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

6

de Adelina.ade in Nastere despre 11 iulie 2018 deschis - denunta

Nu am nascut inca deși trebuia sa nasc pe 7 iulie
Raspunsuri: 4 • Score 0 • Vizualizari: 487
Rasfoieste dupa
 • 1063

  by Camelia09 about 15 iulie 2018

  Nu te panica, atat timp cat conditiile din burtica sunt ok pentru copil mai poate astepta pana la 42 de saptamani. Primul copil vine de obicei mai traziu, dupa 40 de saptamani, asa ca nu stiu de ce te asteptai sa apara la 39 de saptamani cat am inteles ca aveai pe 7 iulie. Trebuie numai sa mergi mai des la consult sa-ti verifice cantitatea de lichid amniotic si starea placentei. Tu pana atunci fii atenta la miscarile copilului, daca nu observi vreo schimbare majora nu ai de ce sa te nelinistesti. Eu am nascut la 41 de saptamani. Miscarea este buna intr-adevar, desi la mine nu si-a facut efectul. De asemenea contactul sexual poate ajuta la declansarea travaliului. La mine nu a parut sa functioneze, desi m-am plimbat si am facut efort nu aveam contractii. La sfatul medicului, care a observat ca s-a diminuat cantitatea de lichid amniotic am luat 2 g de calciu si la circa 3 ore dupa am inceput sa am contractii. De asemenea imi recomandase ulei de ricin, dar nu a mai fost nevoie sa-l iau. Nu te grabi in schimb, daca totul e in regula cu bebele poti astepta linistita pana la 42 saptamani.

  • Scor: 0
 • 33

  by Luna75 about 14 iulie 2018

  Plimba-te in parc,fara a depune un efort sustinut! vei naste neasteptat de repede!

  Eu am nascut  pe 29 Septembrie,desi trebuia sa o fac pe 9 Octombrie 2004! 

  Nu m-am panicat deloc,pentru ca e normal,sa nasti cand ti-e dat sa nasti,chiar m-am bucurat ca am nascut de Sfantul Mihai,desi nu i-am dat numele de Mihaela,pentru ca nu i s-ar fi potrivit la caracter!

  • Scor: 0
 • 6

  by Adelina.ade about 11 iulie 2018

  Sâmbătă fac 40 de saptamani..medicul mi-a recomandat sa fac mult sport,să depun efort..copilul este în locul unde trebuie sa fie doar cervixul trebuie sa coboare.Sâmbătă am alta programare la spital..Menționez locuiesc în Anglia
  • Scor: 0
 • 5591

  by CorinaDani about 11 iulie 2018

  stai linistita, de aceea se si numeste "data probabila a nasterii". durata maxima a sarcinii este de 43 de saptamani, tu cate saptamani ai acum ?

  stii exact cand nasti doar atunci cand ai cezariana programata, in rest te bazezi pe mama-natura si propriul organism.

  ai fost la medic sau l-ai sunat, sa-l intrebi in legatura cu aceasta situatie ?

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta