Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

8

de Sara Maria in Bebelusul despre 5 iulie 2018 deschis - denunta

Bebelus dificil

Mamici, am nevoie de experienta voastra Fetita mea are azi 4ljumate Primele 3 luni a urlat incontinuu de burtica Am trecut si de perioada aia a fost o saptamana mai bine dupa care a continuat cu maraieli zilnice Nu sta in carut, in brate sta o perioada scurta dupa care incepe sa se zbata sa scape Ma mai joc putin cu ea pe pat iar o apuca maraiala Pana acum nu o datea in plans, dar de 3 zile urla groaznic daca nu o pun in balansoar sa doarma Nu am prra multe exemple in jur insa mi se pare ca ea e cea mai dificila Nu ii place nimic si tot credeam ca se mai schimba dupa 4 luni dar nicio sansa de zambit zambeste dar rade ft rar Ma scalambai o ora sa rada si ea putin De sistemele de purtare nu mai zic cat urla in ele Ajutati ma cu experientele voastre :(

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 580
Rasfoieste dupa
  • 411

    by ramona90 about 6 iulie 2018

    Nu e singura mami A mea are aproape doi ani dar asa a fost si ea A avut colici pana la 5 luni,statea si 13 ore nedormita deloc si nu exagerez deloc In zilele bune adormea la 8 dimineata p ora,in rest toata noaptea urla la propriu Si pot spune ca am incercat orice metoda de calmare a colicilor O sa isi revina cu timpul Nu iti face griji,nu e singurul bebe asa Totul e trecator Sunt si pusee de crestere lunar si face urat Multa sanatate si rabdare mami!

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta