Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de DP1991 in Panic despre 5 iunie 2018 deschis - denunta

Sarcina?

Buna tuturor! 

Am o intarziere a cm de 3 saptamani, prima data cand mi se intampla asta testele de sarcina au iesit negative, am mers la medic si mi a zis ca cel mai probabil nu este sarcina, sa mai astept o saptamana si sa repet testul

Problema este ca nu sunt in Romania momentan si doctorii de aici ( Scotia ) nu imi inspira atat de multa incredere

Am avut si destul de multe simptome ciudate, dureri ingrozitoare de sani, mici crampe in zona ovarelor, dar care apar la cateva zile, apoi dispar complet, stari de greata de cateva ori si o oboseala puternica in corp ( uneori am impresia ca ma golesc de energie complet in timpul serviciului )

Ma intrebam daca este cineva ce a avut teste de sarcina negative, fiind insarcinata?

Va multumesc!

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 565
Rasfoieste dupa
  • 4

    by DP1991 about 6 iunie 2018

    Am facut testele dimineata, 4 Clear Blue, in zile diferite Vineri o sa merg din nou la doctor si sper sa accepte sa imi recolteze sange ( saptamana trecuta mi a zis ca e prea devreme si testul de urina este destul de sigur ) Cred ca devin si putin paranoica, am inteles ca sarcina extrauterina uneori nu apare la testele de urina :(

    • Scor: 0
  • 13258

    by CorinaDani about 5 iunie 2018

    Cate teste ai facut, sunt toate aceeasi marca, ai respectat informatiile din prospect ? Ai posibilitatea sa ti faci testul BHCG din sange, la un laborator de analize, eventual cu plata, daca gratuit sau cu recomandare de la medic nu se poate face ?

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta