Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

60

de bebe sanatos in Sarcina despre 23 mai 2018 deschis - denunta

cordon ombilical in juru gatului

buna va rog sa imi raspundeti am fost azi la eco si am aflat ca bebe are cordonu infasurat o data in juru gatuluio data , am 28 de saptamani pe langa astea eu am aflat la 22 sapt ca am insertie velamentoasa a cordonului ombilical .si analizele au iesit unpic aiurea trombocitele. mi sa dat sa repet analizele Timpul quik si APTT . Va rog sa imi spuneti daca vati confruntat cu asta ,adica se poate da cordonu din juru gatului?? nu e prea devreme la 7 luni sa il aibe . bebe era pozitionat cu capu in jos spre dreapte si piciorusele sus. ce alimente pot consuma sa mi se ridice trombocitele . le am scazute si cica e risc de aparatie a sangerari . de aia mi sa dat sa repet analizele
Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 526
Rasfoieste dupa
  • 1141

    by Camelia09 about 27 mai 2018

    Nu e prea devreme ca bebe sa aiba cordon ombilical in jurul gatului si se poate da jos la nastere, ba chiar si-l poate da jos bebe inainte de asta. Atat timp cat bebe e activ nu ai de ce sa iti faci griji. Despre partea cu trombocitele nu am un sfat personal, tot e iti pot spune este sa urmezi indicatiile doctorului care te supravegheaza.

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta