Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de LalaT in Sarcina despre 16 mai 2018 deschis - denunta

Hei

Hei mamici, sunt insarcinata in saptamana 20, iar de aproximativ 4 saptamani ma doare sânul stâng. Ginecologul meu spune ca este din cauza ca se formează laptele, si sa nu-mi fac griji! Totusi ma doare si cand merg, simt intepaturi, iar de curand mi-am palpat sânul stâng si simt sub el un fel de galma cat un sâmbure de Cireașa care se misca.I-am spus si ginecologului ceea ce simt, si daca este nevoie sa fac o ecografie mamară si mi-a spus ca nu , si sa stau linistita!Am tot citit pe net despre noduli cancerigeni si sunt foarte panicata!Este normal sa ma doara doar un singur san?Multumesc!!
Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 515
Rasfoieste dupa
 • 5106

  by CorinaDani about 16 mai 2018

  ar trebui a-ti faci programare la o ecografie mamara, pentru linistea ta. cel mai probabil nu este nimic grav. dar nici nu poti sa stai asa in stres continuu si sa-ti faci tot felul de scenarii. nu poate ginecologul sa ia decizii in numele tau, nu are cum sa-ti interzica sa faci ecografia respectiva.

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • LalaT
   by LalaT
   16 mai 2018

   Nici gând!
   Eu l-am intrebat daca ar fi nevoie de ecografie , si el mi-a spus ca nu-si are rostul ecografia. Nu mi-a interzis!

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta