Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Oana0513 in Alaptare, Formule de lapte, Alimentatie bebelus despre 5 mai 2018 deschis - denunta

Schimbarea laptelui praf

Am un baietel de 6 saptamani si il alaptez dar am foarte putin lapte il tin la mine la san pana se enerveaza apoi ii dau lapte praf Pana ieri i am dat Nan 1,dar am vrut sa il schimb caci mi s a parut ca era cam agitat nu prea dormea si nici de miros nu eram prea incantata L am intrebat pe pediatru si mi a zis sa ii dau de la Tofer dar nu mi a precizat de care si cum sa ii dau I am luat Tofer Pre caci scris pe el ca este bun in complectarea cu laptele matern doar ca am facut trecerea dintr o data si mi a facut caca mai moale si de 3 ori pe zi,el pana acuma a facea doar odata si mult Azi a fost forte agitat si am intrat sa citesc despre schimbarea laptelui praf si doar acuma am vazut ca schimbarea se face treptat O sa se obisnuiasca bebele cu laptele,chiar daca am facut trecerea dintr o data?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 997
Rasfoieste dupa
  • 5012

    by andaghe about 6 mai 2018

    De obicei nan cam constipa, am auzit multe mamici Probabil ca acum are tranzit mai bun Cate masuri ii dai? Daca sunt 2 3 nu cred ca e mare problema, schimbai care una , nu ar fi cantitate mare, dar daca sunt 4 5, poate e mai bine sa ii combini nan cu topfer

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta