Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de petres3 in Bebelusul despre 20 aprilie 2018 deschis - denunta

De ce nu se trezește?

Copilul nu se trezeste nu a mancat de 6 ore.. nu stimulează la stimuli.. parere? Doresc si un un pediatru bun eventual sa fie și medic de familie din București va rog!
Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 971
Rasfoieste dupa
 • 4573

  by CorinaDani about 22 aprilie 2018

  Ar trebui sa incerci sa-i dai doar lapte matern, ii zapacesti stomacul cu amestecul de lapte. Bb doarme mai mult in aceasta perioada din cauza icterului. Pe de alta parte, daca il hranesti mixt, o sa-ti scada secretia de lapte. Cu ce ii prepari laptele praf ? Daca il prepari cu apa plata fiarta si racita, nu e ok, prin fierberea apei plate creste concentratia de saruri si minerale si poate afecta rinichii lui bb.
 • 907

  by Camelia09 about 21 aprilie 2018

  E un pic neclara descrierea ta. E normal sa doarma 6 ore sau mai mult, chiar si bebelusii mici. La ce stimuli nu raspunde? Mie pediatrul mi-a zis sa-l las sa doarma cat vrea, chiar si cand era bebelus mic si ca daca ia in greutate totul e ok. Sunt si bebelusi care dorm de mici 6-7 ore pe noapte, cum sunt care se trezesc din 2 in doua ore sau chiar mai repede. Ambele cazuri sunt normale. Pediatrii buni stiu vreo 3, depinde ce te intereaseaza, cineva pentru un cosult sau un pediatru/ medic de familie.

  1 comentariu
  • petres3
   by petres3
   21 aprilie 2018

   E ok pediatru care sa fie si medic de familie. copilul.e bine doar ca mananca seara in reprize ciudate 5 ml san 10 ml nan dupa la 20 min iar cere 5 ml lapte la 40 mim iar 5 ml nan dupa iar san in 1 ora...fata de ziua care mananca ok 30 ml si doarme 3 ...  mai mult

 • 4573

  by CorinaDani about 20 aprilie 2018

  ce varsta are copilasul tau ? are si alte simptome, gen febra sau varsaturi, scaune moi ? cum se simte in dimineata asta ?

  1 comentariu
  • petres3
   by petres3
   21 aprilie 2018

   Are doar 6 zile.. Acum E ok doar ca mananca ciudat seara.. Am scris mai sus in comentariu fata de ziua care baga 30 40 ml lapte nan sau 30ml san.. Seara de trezeste la 30 min la 10 min mananca ciudat 5 ml.. 20ml..este k?

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta