Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de MariaBbbe in Sarcina despre 15 aprilie 2018 deschis - denunta

Sangerare in saptamana a 5a

Buna fetelor ! M-am inscris pe acest forum in speranta ca voi gasii cateva mamici care (din pacate) au trecut la inceputul sarcinii prin sangerari. Ultimul C.M a fost in Martie (3-7) , asteptand la fel de *nerabdatoare* urmatorul C.M, spre surprinderea mea, acesta nu mai sosea
Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 496
Rasfoieste dupa
  • 975

    by Camelia09 about 16 aprilie 2018

    Am avut sangerare la inceputul primei sarcini, 6 saptamani,  si la 11 saptamani in a doua sarcina. Am fost la consult in ziua in care a aparut sangerarea. In afara de sangerarea de nidatie, toate celelalte sangerari indica o problema si este nevoie de consult de speciallitate. Din punctul meu de vedere ar trebui sa mergi la un consult cat mai repede. Eu am primit tratament de sustinere in ambele cazuri si sangerarea a disparut fara sa mai reapara. In plus evita efortul, statul in picioare, incearca sa stai cat mai mult intinsa. Cum ai confirmat sarcina? Sarcina ta e inca foarte mica asa ca poate fi vorba de sangerarea de nidatie sau poate fi un avort menstrual (ceea ce de asemenea e destul de comun si se e metoda organismului de a elimina embrionii neviabili). Abia dupa 6 saptamani se poate vedea ecografic embrionul cu activitate cardiaca, dar pana atunci poti face o dozare betaHCG (doua analize de sange betaHCG la 48-72 de ore distanta) sa vezi daca sarcina evolueaza bine. Daca betaHCG se dubleaza aproximativ sarcina evolueaza bine.

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta