Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

11

de Lara_13 in Sarcina despre 13 martie deschis - denunta

Greata agravată sfarsit trimestrul 1

Dragi mamici, sunt un pic panicată si as vrea sa intreb daca vreuna din voi a pățit asa ceva: am avut stări de vomă si greturi crunte incepand cu saptamana 7-8, am luat diclectin la sfatul medicului ( un amestec de vitamine B6 si amtihistamine) si situatia s-a ameliorat mult, desi starea de rau nu a dispărut complet.Acum am terminat saptamana 12, intru în 13 si de ieri am inceput sa am greturi trebile cu ameteli,varsaturi, stare generala groaznică nici nu ma pot da jos din pat.Eu mă asteptam să înceapă sa se amelioreze simptomele avand in vedere ca ma apropii de finele primului trimestru si de fapt e din ce în ce mai rau, sunt cam speriată,a mai pățit cineva asa? Daca da a fost trecător sau situația a degenerat si mai mult in cazul vostru? Stiu ca fiecare sarcina e diferita dar am nevoie sa aud ca e normal ce mi se intampla pentru ca e contrar a tot ceea ce credeam eu ca stiu
Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 448
Rasfoieste dupa
  • 1310

    by BlackCat4evR about 18 martie

    Din pacate, exista situatii cand starile astea se prelungesc si pe toata durata sarcinii (Kate Midleton, de exemplu, a avut acest "noroc" cu toate sarcinile). Ar trebui sa vorbesti cu medicul.

    Atentie si la alte simptome, daca sunt, pentru ca gripa de anul asta e foarte asemanatoare cu ce povestesti tu, dar completata cu tuse si cateva zile de febra.

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta