Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Mira2018 in Sarcina despre 12 martie deschis - denunta

Infecții repetate în sarcina SOS

Bună mămici și specialisti!Am o întrebare disperata!!!Sunt la a doua sarcina 29 săptămâni și am trecut prin 3 infecții :dinți gat. Și ultima infecție urinară toate 3 tratate cu antibiotice conform antibiogramei.In urma cu 3sapt am terminat ultimul antibiotic pt infecția urinară cu E coli.dar au reînceput simptomele nu la fel de intense dar ff deranjante am repetat 3uroculturi in 3locuri diferite doua au ieșit negativ una pozitivă pt E coli.Medicul zice că ar trebui să iau din nou antibiotic a 4 oară în ultimele 4 luni!!!Vreau sa știu dacă a mai fost cineva în situația asta și dacă bebe a fost ok.Mentionez că urologul nu a găsit nimic iar examenul bacteriologic din secreții e negativ.Momentan iau doar Uractiv mami ,merișoare suc afine.Simotomele sunt dureri joase și în special durere la jetul final.fara hematurie de data asta plus senzația frecventa de urinare.Aștept cu nerăbdare răspunsuri!Mulțumesc!

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 488
Rasfoieste dupa
 • 970

  by redactor about 12 martie

  draga graviduta, infectiile tractului urinar, reprezinta una dintre cele mai frecvente probleme medicale cu care se confrunta femeile insarcinate.Infectiile urinare pot avea trei niveluri - vezi aici detalii

  Sper sa fie un ghinion si sa treaca. Oricum bea mult suc de merisoare.

  sanatate multa.

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta