Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

20

de sim9ba38 in Sarcina despre 15 februarie 2018 deschis - denunta

sarcina

Buna din nou dragi mamici Am si eu o intrebare Sunt insarcinata dar nu imi este rau deloc am fost la medic si este totul ok acum pe 2 martie mergem din nou sper sa fie totul ok si acum mai am doi baieti tot la fel am avut sarcina si cu ei fara raul de dimineata pofte si etc stiu e ceva normal dar totusi ma cam ingrijoreaza asta Eu sper sa fie si sarcina asta ca celelalte doua dar ma tot gandesc poate este doar in mintea mea toate astea si imi fac griji degeaba?am doar 8 saptamani de sarcina este mititel dar pana voi merge din nou la medic stau cu grija mai sunt mamici care tot la fel nu au nici un sintom de greata si altele?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 908
Rasfoieste dupa
  • 1537

    by BlackCat4evR about 15 februarie 2018

    Fericit o! Eu am avut o prima sarcina ca o briza de primavara, am recuperat la a doua cu varf si indesat, dar sunt constienta ca se putea si muuuuuult mai rau!

    Sarcina usoara in continuare!

    • Scor: 0
  • 13258

    by CorinaDani about 15 februarie 2018

    eu cred ca iti faci griji degeaba probabil esti printre norocoasele care nu au parte de greturi, pofte si stari de rau pe timpul sarcinii la fel am fost si eu

    daca spui ca la fel a fost si la ceilalti doi copii, nu vad de ce te ingrijorezi, sunt sanse mari sa ai noroc si la sarcina asta mai bine roaga te sa n ai greturi, voma, dureri, nu ai pierdut nimic daca nu le ai experimentat pana acum : )

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • sim9ba38
      by sim9ba38
      15 februarie 2018

      sarumana....Cred ca ai dreptate

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta