Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

6

de alyalina in Sarcina despre 9 februarie deschis - denunta

test beta hcg

Buna seara ,03/02/18 - test hcg 21ui/l08/02/18 - test hcg 78 ui/l e normal la 4 saptamani si 3 zile ?
Raspunsuri: 4 • Score 0 • Vizualizari: 712
Rasfoieste dupa
  • 6

    by alyalina about 15 februarie

    Multumesc frumos ! 14/02 - beta HCG - 39 UI/L..Nu sunt prea clari doctorii de aici ( sunt in franga) azi merg la control , din nou ...Spotting ul maro - cafea continua dar nu e nici mai mult nici mai putin decat pe data de 08/02.Mai mult m-a speriat ginecoalaga prin faptul ca mi-a zis sa stau aproape de urgente! la ecografie la fel - sa ma reaproprii de ginecolog , sa nu raman singura , sa ma duc la urgente in caz ca incep sangerari mai puternice...Fiind prima data cand trec prin asa ceva , as fi vrut explicatii mai clare , nici nu stiu ce alte analize sa le cer ...
    • Scor: 0
    1 comentariu
    • alyalina
      by alyalina
      15 februarie

      franta - pardon

  • 6

    by alyalina about 13 februarie

    am fost la control: ecografie pelviana ( vaginala ) .uter:8,5 / 4,2/ 6,2endometru :7,4 - vid ! sac Douglas liber etc nu a fost localizata sarcina nici intra nici extra uterin !!!!....nici avort spontan nici sarcina extra uterina vizibile microscopic . hcg - 10/02 - 50 UI/L 12/02 - 60 UI/LEu nu mai inteleg nimic
    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Camelia09
      by Camelia09
      14 februarie

      Daca sarcina e foarte mica nu are cum sa se vada la ecograf, mai ales o sarcina extrauterina, iar urme de avort spontan se vad numai cand sarcina nu a fost eliminata complet. Problema e ca betaHCG a crescut dupa ce initial scazuse (mi se pare tare ciudata...  mai mult

  • 885

    by Camelia09 about 12 februarie

    Regula e ca valoarea betaHCH ar trebui sa se dubleze aproximativ la 48-72. Repeta testul la 48 de ore sa vezi cum evolueaza. Daca sarcina e oprita in evolutie betaHCG va incepe sa scada. Valoarea de inceput a fost destul e mica si e posibil ca sarcina sa fie mai mica de 4 saptamani si 3 zile. Daca betaHCG creste, dar nu se dubleaza e posibil sa fie vorba de o sarcina extrauterina. De obicei sarcinile incipiente care se opresc din evolutie se rezolva de la sine, dar tot ar fi bine sa mergi la un control, eventual dupa ce repeti betaHCG.

  • 1039

    by annya33 about 10 februarie

    Nu,din pacate! Mergi la un control! Cred ca e sarcina oprita din evolutie,imi pare rau! Daca pe data de 3 feb valoarea era 21 iar dupa 5 zile valoarea este de doar 78 atunci clar ceva nu e in regula.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta