2

de Al3xutza in Bebelusul despre 7 februarie 2018 deschis - denunta

Fara pipi

Buna ziua Imi puteti spune daca e normal ca bebe(11saptamani) sa nu faca pipi 8 ore A dormit de la 2 la 8, a mancat si abia la 9:30 a facut pipi Vad ca doarme profund, sa fie asta cauza? Ca doarme profund sau exista si o alta cauza? Ce ar trebui sa fac Multumesc, o zi buna!

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 1168
Rasfoieste dupa
  • 1134

    by annya33 about 8 februarie 2018

    Suna la PediTel 1791! Este un ONG,apelul este gratuit,adica iti ia din minute! Iti va raspunde unul din cei 13 parca medici pediatri!Ii expui orice problema ai sau crezi ca ei si crede ma nu te vor lasa sa inchizi pana nu te lamuresti!Eu abia ieri am aflat de acest ONG la stiri si daca tot am fetita racita am zis sa sun! Am asteptat cateva minute pana mi a fost preluat apelul dar cand am reusit sa vorbesc cu dr pediatru nu mai reuseam sa inchid;)) Eu ziceam ok,va multumesc! pregatita sa inchid ea imi mai explica o data sa fie sigura ca am inteles!Sanatate!

  • 220

    by ancutzzzza about 7 februarie 2018

    Daca bb ia in greutate si nu vezi nimic altceva suspect poate asa e felul lui : nu face pp noaptea Nu uita ca in cateva luni cand apar dintii orarul de somn se va schimba si el

    • Scor: 0
  • 220

    by ancutzzzza about 7 februarie 2018

    pai este prima oara cand se intampla ? uneori ei fac pipi putin si scutecul nu se umple poate de aia ti se pare ca nu facedaca ia in greutate si e activ si nu plange exagerat si papa 4 5 mese pe zi va face si pp de 4 5 ori pe zicu kk cum este ? zilnic sau nu ?ai un pediatru pt bb ? poti sa suni sa pui o intrebare sau sa ii spui sa faca un examen mai amanuntit la urmatoarea vizita ?

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Al3xutza
      by Al3xutza
      7 februarie 2018

      Din p?cate pediatra lui nu e prea interesat? de multe aspecte legate de evolu?ia copilului. Nu face pentru ca toti pamper?ii au acum linia respectiva care indica faptul ca a facut pipi. Mananca la 4 ore, problema e noapte cand doarme 7 ore-8 ore pe noapte...  mai mult

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.