Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

8

de Pia99 in Sarcina despre 6 februarie 2018 deschis - denunta

Mamicilor sunt foarte dezorientata Ieri am fost la prima eco i am zis doamnei doctor ca ar trebui sa am 8 saptamâni de sarcina, asa am calculat pe mai multe aplicatii dar s a vazut ca defapt sunt 6 sap In noiembrie am avut o sarcina oprita in evolutie si imi este foarte frica sa nu se repete si acum asta Este posibilitatea ca cm sa nu fi fost regulat si sa fi ovulat mai tarziu ? Nu stiu ce sa mai cred, la spital mi s a dat tratament pt mentinere sarcina si mi s a spus ca totul e in regula , dar sunt foarte speriata :( mai are cineva experiente asemanatoare? Precizez ca am astept un ciclu menstrual pana la urmatoarea sarcina si ultimul a fost pe 8 decembrie

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 841
Rasfoieste dupa
  • 1564

    by redactor about 14 februarie 2018

    Verifica si acest calculator: Calculator Sarcina Calculatorul care iti spune data nasterii

    Sa ai o sarcina sanatoasa si un bebe norocos!

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Pia99
      by Pia99
      14 februarie 2018

      Iti multumesc mult :*

  • 220

    by ancutzzzza about 8 februarie 2018

    6 saptamani s'a auzit inima ? la cat s'a oprit din ev sarcina anterioara ? sigur ai ovulat mai tarziu (testele de sarcina ies pozitive cam 9 10 zile dupa conceptie cel mai devreme) varsta mamei (sub 20) sau peste 35 are si ea un rol, sunt multe variabile si nu se poate calcula riscul unei alte sarcini oprite in evolutie pana nu faci niste analize de sange destul de amanuntite (iar aceste analize se recomanda daca se repeta povestea)In concluzie : fa ti testele normale de sange pt trim 1 + torch, secretii, etc si sarcina usoara, sa fie bine de data asta A, si fara efort pana se prinde bine sarcina cam pana in sapt 12 (banuiesc ca ti au dat utrogestan pana atunci) acid folic vitamine prenatale si gandire pozitiva :)

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Pia99
      by Pia99
      8 februarie 2018

      P?i mi a spus la eco ca �nc? se formeaza inima si mi a aratat ca bate acolo ,nu prea am inteles mare lucru. Sarcina anterioara s a oprit la 9 saptamani .. :( sper sa fie totul bine si la viitoarea eco sa ii aud inimioara . Iti multumesc

  • 13258

    by CorinaDani about 6 februarie 2018

    Cel mai probabil ai ovulat mai tarziu Trebuia totusi sa astepti o perioada pana sa ramai din nou insarcinata, cred ca te ai grabit putin Organismul avea nevoie de o mica pauza pentru reechilibrarea hormonala Bafta si sa ai o sarcina usoara si fara probleme !

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Pia99
      by Pia99
      6 februarie 2018

      S? dea Dumnezeu! Mul?umesc la fel

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta