Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

16

de emieli2018 in Sarcina despre 21 ianuarie 2018 deschis - denunta

dureri

buna ziua, am si eu o intrebare, am o saptamana de la conceptie si ma doare foarte rau burta Este posibil sa fie vorba de o sarcina?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 894
Rasfoieste dupa
  • 1782

    by Camelia09 about 22 ianuarie 2018

    E mult prea devreme sa te poti pronunta Stiu cum e sa iei fiecare simptom si sa te gandesti ca poate e bebe Poti incerca un test de sarcina mai sensibil, dar cel mai bine astepti pana la data in care trebuia sa ti vina menstruatia Durerea aceasta poate fi de la orice si chiar ar fi indicat sa consulti un medic generalist daca persista Exista dureri de burta in timpul sarcinii, dar nu sunt puternice (seamana cu crampele premenstruale si se datoreaza cresterii uterului)

    • Scor: 0
  • 220

    by ancutzzzza about 22 ianuarie 2018

    Buna,

    sarcina care decurge normal nu doare

    este posibil sa fii insarcinata, dar durerile nu sunt bune ia un no spa sau chiar 2, si vezi daca cedeaza

    pe internet nu se pun diagnostice te sfatuiesc sa intrebi un doctor daca durerile persista poate fi ceva periculos pt tine (extrauterina, etc)

    Sanatate !

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Camelia09
      by Camelia09
      22 ianuarie 2018

      Sau poate fi orice altceva. Dureri puternice la o sarcina extrauterina nu incep dupa o saptamana de la conceptie (3 saptamani de la ultima menstruatie), ci mai tarziu (7-8 saptamani de sarcina).

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta