Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

6

de MariaBegu in Fertilitate despre 12 decembrie 2017 deschis - denunta

Nu pot ramine gravida.

Buna ziua! Am vârsta de 37 ani, nu am ramas niciodata însarcinata, iar AMH este 0 39ng/mL (interval biologic de referinta: Femei de vârsta fertila: 0 8 14 6 ng/ml) Mentionez ca au fost 2 ani în viata mea (intre 30 si 32 ani) în care nu am folosit nici un mijloc de contraceptie, dar nu am ramas însarcinata având o viata sexuala normala Ce sanse sa ramân însarcinata natural mai exista? Dar artificial ce metode as putea folosi? 

Raspunsuri (4):

Raspunsuri: 4 • Score 0 • Vizualizari: 1325
Rasfoieste dupa
  • 6

    by MariaBegu about 13 decembrie 2017

    Am avut consultatie numai cu un medic, la sotul totul e bine Eu am dat diferite analize si FSH si AMN si multe altele De la început am încercat sa trec un tratament naturist apoi am facut stimulare ovariana cu Clostyl Begit dar pâna acum nu am obtinut o sarcina în mod natural Încerc de vreo 2 ani sa ramîn însarcinata, stiu ca vîrsta nu cea mai ideala pentru a ramîne usor gravida dar totusi Am început cu sotul deacuma sa cautam clinica buna care poate ne ajuta ca alta metoda în afara de fiv am întales ca nu mai avem Merci mult pentru sfat!

    • Scor: 0
  • 1782

    by Camelia09 about 12 decembrie 2017

    Este aici un forum pentru femei care au avut probleme cu fertilitatea si au apelat la fiv Incearca sa scrii la "clubul babele fivoase" despre problema ta, sunt sigur ca ele te pot ajuta mai bine Tu ce alte analize ai facut? Cum stai cu productia de foliculi, cat de bine iti functioneaza ovarele? Ai facut histerosalpingografie sau histeroscopie? Multe femei au probleme din cauza  trompelor uterine infundate, la tine sunt ok? Eu le am citit pe doamnele de la "clubul babelor fivoase" (si nu numai) si am ramas cu niste informatii Din cate vad ai un amh mic (ideal ar fi sa fie undeva in jur de 2 sau macar peste 1 ng/ml), asa ca cea mai buna sansa o ai cu fertilizarea in vitro Nu stiu ce sanse ai natural sau cu fiv ca nu sunt doctor, si cu atat mai putin specialist in fertilitate, dar din cate am inteles, cu un amh mic sansele sa reusesti natural sunt destul de mici si cu atat mai mici cu cat te apropii de 40 ani   Acolo pe forum poti afla mai multe informatii si posibile recomandari de specialiti si clinici unde poti merge De cat timp incercati sa aveti un copil? Inceraca sa vorbesti si cu alt doctor, specialist in fertilitate ca vad ca actualul nu a gasit cauza problemei Iti urez succes si apeleaza cu incredere la doamnele care s au luptat cu infertilitatea de pe forumurile de aici

    • Scor: 0
  • 6

    by MariaBegu about 12 decembrie 2017

    Am fost cu sotul meu si am dat un set de analize, la el totul e ok Dar mie doctorul a spus ca am infertilitate de origine necunoscuta Si el a spus ca în cazul meu e necesar sa fac fiv Am facut si stimularea ovarelor, am încercat de toate Nu pot sa cred, dar trebuie De aceea am decis sa întreb daca poate exista înca posibilitate pentru o sarcina natural? Si daca totusi numai fiv ma ajuta, atunci unde ar fi mai bine sa încerc??

    • Scor: 0
  • 13258

    by CorinaDani about 12 decembrie 2017

    partenerul/sotul tau si a facut ceva analize sau investigatii, pentru a afla daca este fertil ?

    eu am ramas insarcinata la 36 de ani (si 3 luni) si am nascut fix a doua zi dupa ce am implinit 37 de ani asadar, se poate, sunt atatea femei care au devenit mame la varste si mai "inaintate", la peste 40 de ani

    ai fost la un medic specialist in infertilitate ? daca da, ce parere are medicul ?

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta