Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

8

de ghitai1 in Bebelusul despre 4 decembrie 2017 deschis - denunta

Despre bebe

Mamici am 29 de saptamani jumatate si de 2 zile bebelina mea nu mai este atat de activa si misca incet si cand misca misca in parte de jos a burticii,pe data de 12 am control(ps sunt in alta tara)

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 1091
Rasfoieste dupa
  • 1782

    by Camelia09 about 6 decembrie 2017

    Si mie mi s a intamplat ceva asemanator pe la 28 saptamani Bebe avea miscari mai putin ample si mai rare La ecografie (la 29 saptamani) am descoperit ca bebe isi pusese cordonul ombilical in jurul gatului si asta impreuna cu fatul ca nu mai avea loc sa se desfasoare in voie l a facut sa se miste mai putin Incearca sa monitorizezi cate miscari are bebe in 24 ore (asta m a sfatuit pe mine doctorul sa fac cand am observat ca se misca mai putin, indicandu mi si cate miscari ar trebui sa simt ca totul sa fie in regula, dar din pacate am uitat numarul ca au trecut 3 ani de atunci) Chiar daca o simti mai incet, daca se misca destul de des probabil ca totul e in regula Oricum, ar fi bine sa mergi la un control cat mai curand, exista o posibilitate ca bebelusa sa aiba probleme asa ca e mai bine sa vezi exact care e cazul Eu zic ca ce ti se intampla e normal, bebe nu mai are loc si nu mai poate lovi cu aceeasi amploare in burtica, dar numai un doctor iti poate confirma ca totul e ok Sfatul meu e sa nu te agiti prea tare, dar sa mergi la control chiar azi, daca poti  

    • Scor: 0
  • 220

    by ancutzzzza about 5 decembrie 2017

    fuga la spital nu conteaza tara

    iti vor face o eco (ultrasound) sa te linistesti  dar nu e bine sa stai asa

    nu ai nimic de pierdut daca mergi  dar ai totul de pierdut daca nu faci nimic

    spune le doar ca nu misca atat si restul se ocupa ei

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta