Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de cristinabujor in Bebelusul despre 3 decembrie 2017 deschis - denunta

Blande pe corp

Baietelului meu ii ies bubite pe corp in zona cefei si gatului, medicul mi a spus ca nu poate spune exact de la ce Eu ii dau numai legume si fructe Poate fi de la pastarnac? A mai platit cineva?

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 1041
Rasfoieste dupa
  • 1782

    by Camelia09 about 4 decembrie 2017

    Cum sunt aceste bubite? E posibil sa die o dermatita atopica Ce varsta are baietelul? Daca pastarnacul a fost intrrodus de curand atunci e posibil sa fie cauza, altfel sunt mici sanse Mananca strict numai fructe si legume, nu consuma si lapte, spre exemplu? Si baietelului meu ii ieseau bubite mici pe gat si ceafa si nu numai A avut si o reactie alergica cand avea 1 an si 8 luni Am mers la alergolog si mi s a sus ca pare a avea dermatita atopica Ulterior cand a mai crescut am descoperit ca era usor alergic la laptele de vaca si la ceva din categoria alunelor Este putin probabil ca alergia sa fie declansata de detergentul sau balsamul de rufe, sau de produsele de igiena corporala, asta daca nu cumva le ai schimbat de curand Consulta un alt pediatru si un dermatolog sau un alergolog Pe de alta parte pentru copii cu piele sensibila, vream asta uscata de iarna ii face mai predispusi la iritatii, asa ca foloseste o crema hidratanta pentru piele atopica Sper sa i dati de cap problemei si sa va bucuratii de sarbatori!

    • Scor: 0
  • 13258

    by CorinaDani about 4 decembrie 2017

    Elimina pastarnacul din alimentatie timp de o saptamana si vezi daca mai apar sau nu bubitele Dar e posibil sa le faca de la transpiratie, poate e prea cald in casa Sau are o reactie alergica la detergentul/balsamul folosite la spalarea hainutelor, sau la produsele cu care il speli sapun, gel de dus, ulei/lotiune de corp

    • Scor: 0
  • 1564

    by redactor about 3 decembrie 2017

    Buna, eruptiile pe piele la bebelusi pot avea diverse cauze

    Poate fi o alergie sau o viroza Daca insa papa si nu are febra, nu e viroza  

    Ar putea fi si de la o alergie de la detergentul cu care ii speli hainutele  

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta