Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de melint2 in Bebelusul despre 23 octombrie 2017 deschis - denunta

O parere

Copilul meu nu vrea sa manance nici un fel de lapte praf, se ingretoseaza si varsa la fiecare masa; am trecut pe lapte de vaca cu ceai sau mucilagiu, nu ii place nici acesta Are 4 luni Ii dau si san, pe care si acesta il varsa Nu stiu cu ce sa il mai hranesc, are 5, 40 kg Am fost la control, i s au facut analize la scaun si urina In urina e totul normal, in scaun i a iesit ca ar avea bacteria E coli, mi s au dat niste picaturi de administrat o data pe zi ! Ce sa ma mai fac, dati mi un sfat va rog !

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 890
Rasfoieste dupa
  • 1782

    by Camelia09 about 23 octombrie 2017

    Laptele de vaca nu este recomandat pentru copii asa mici Cand spui varsa, la ce cantitate te referi?  Si baietelul meu regurgita dupa fiecare masa cand era micut, pana pe la 4 5 luni dar din ce in ce mai putin Ce inseamna se ingretoseaza? Mananca cu pofta? Cam cat mananca? Atata timp cat ia in greutate regurgitarea nu este o problema Oricum, dupa cum ti a fost sugerat, ar fi bine sa consutii un gastroenterelog ca cel mai probabil sufera de reflux gastroesofagian si sunt cazuri in care trebuie luate masuri (in cazul nostru a trecut de la sine) Daca bebelusul nu este alaptat exclusiv si are probleme cu acceptarea formulei, cum are peste 4 luni, poti vorbi cu pediatrul despre inceperea diversificarii Oricum nu i mai da lapte de vaca, nu este bun pentru bebelusi poate provoca dezvoltarea de alergii si nici macar din punct de vedere nutritiv nu este ce ii trebuie O eventuala alergie sau intoleranta la lactoza pot de asemenea fi motivul pentru care bebelusul tau "vomita" (laptele formula este facut din laptele de vaca, iar copii mici cu sistem imunitar nedezvoltat pot avea reactii alergice la proteina din laptele de vaca)

    • Scor: 0
  • 621

    by nicoopoliciuc about 23 octombrie 2017

    Am o verisoara a carei fetite de 4 luni face exact ca bebelusul tau Varsa mereu laptele pe care il bea, i se face greata si nu mananca foarte mult intr o zi I au facut si ei analizele, azi i le au dat, sunt foarte bune, nu i a iesit nimic Urmeaza sa i faca o ecografie daca bine zic Si la laptele ei face la fel, il varsa Iar lapte praf a schimbat vreo 4 feluri Are 5900gIa mers si burtica dar de 2 zile e mai bine

    • Scor: 0
  • 13258

    by CorinaDani about 23 octombrie 2017

    Sub nici o forma nu i mai da lapte de vaca !!! Trebuie sa l duci la un control la gastroenterolog, poate are probleme de reflux gastroesofagian Incearca cu lapte praf formula antiregurgitare (AR) sau cel mai bine du te la alt pediatru bun

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta