Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Luijika in Sarcina despre 18 octombrie 2017 deschis - denunta

Panicaaaaa (scurgeri)

Sunt in saptamana 13 si am sesizat ieri si astazi niste pete ... de marimea unei 'monezi '... oare trebuie sa ma ingrijorezi, sa merg de urgenta la medic .... nu stiu ce sa fac sunt la prima sarcina. Si primul control medical il am programat abea pe 30 luna asta .. ce ma sfatuiti ?
Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 672
Rasfoieste dupa
 • 907

  by Camelia09 about 18 octombrie 2017

  Nu este normal sa ai sangerari in timpul sarcinii (in afara de eventuala sangerare de nidatie care vine la inceputul sarcinii). Mergi de urgenta la doctor (30 e mult prea tarziu).

 • 82

  by Missis about 18 octombrie 2017

  Nu ai specificat culoarea scurgerilor...Daca scurgerile nu contin urme de sange nou sau vechi, daca nu miros urat, daca nu ai dureri la urinare sau mancarimi sau senzatie de arsura in zona genitala, ar trebui sa fie secretiile normale din sarcina (parca leucoree se cheama)Daca este sange in secretie si esti in Romania, suna la clinica/dr care te urmareste, explica-i despre ce e vorba si daca e nevoie te va primi la consult in regim de urgenta chiar daca nu ai programare.
  3 comentarii
  • Luijika
   by Luijika
   18 octombrie 2017

   De culoare maro... si sunt in germania ..

  • Missis
   by Missis
   18 octombrie 2017

   Stiu ca cei din strainatate sunt mai "relaxati" vizavi de unele simptoame de sarcina. Suna la medicul tau, explica situatia si vezi ce iti raspunde.
   Indiferent daca suni sau nu la medic, atentie la efort: deci fara efort, odihneste-te, daca e po...  mai mult

  • Luijika
   by Luijika
   19 octombrie 2017

   Multumesc frumos de sfat !

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta